Det kan gå att boka Ed för privatlektioner även i augusti. För mer information om den möjligheten, ring 070 686 8820.

Kurs med Ed Dabney "Six Keys to Harmony"
26-28 augusti, Öbacka Ryttargård, Furufjärden

Kursen för dig som vill få en bättre relation och kommunikation med hästar.

Kursen kommer att delas upp i en grundkurs och en fortsättningskurs. För att gå grundkursen behöver du inte ha några särskilda förkunskaper. Det som behövs är en vilja att lära och kanske till och med att tänka nytt. En kurs för dig med eller utan egen häst.

Fortsättningskursen är öppen för dig som genomgått Eds grundkurs.

Ed inleder helgen med en gemensam föreläsning fredagen den 26 augusti kl 18-20 på Öbacka.
Grundkursen pågår fr 8.30-13.30, fortsättningskursen 14.00-19.00. Alla deltagare uppmanas att ta vara på de långa dagarna och stanna respektive komma till den andra gruppens lektionspass.

Pris: 2 580 kr för deltagare med häst (max 12 st under helgen)
Fotryttare en dag 700 kr, båda dagarna 1000 kr.
Fika ingår i kurspriset.

Lunch (70 kr) och daguppstallning (100 kr) bokas vid anmälan och betalas till Sara Larsson på Öbacka Ryttargård. Nattuppstallning finns i mån av plats och bokas direkt med Sara, 076-828 0699 eller deusdomitor@hotmail.com.

För deltagare med häst gäller:
du anmäler dig genom att betala in anmälnings-avgiften, 850 kr, på bg 5709-5077 senast 31 juli. Uppge namn, adress, mail och telefonnummer samt hästens namn.

Resterande 1700 kr ska vara betalt senast 14 augusti. Anmälan är bindande, ingen återbetalning av inbetald avgift men platsen kan överlåtas.

För fotryttare gäller:
anmälan och betalning ska vara gjord senast 14 augustij. Uppge namn, adress, mail och telefonnummer vid betalning. Anmälan är bindande, ingen återbetalning av inbetald avgift.

Väl mött till en lärorik kurs!

–Jag var så imponerad av hans koncentration, fokus och uthållighet. Att hans metoder var så milda men effektiva gjorde att jag fastnade för det han lärde ut. Och efter att ha provat det själv och fått se hur enkelt min häst tog till sig teknikerna har det gjort mig helt bestämd att jag ska fortsätta med ”six keys to harmony”. säger Christina Östholm, Piteå efter demon i augusti 2010.

Några kurskommentarer från maj finns här.Alexanderteknik presenterades på Nolias hästmässa på Umåker
19-21 maj 2006


Ämne: Rakriktning, liksidighet och eftergift är lika viktigt för ryttaren som för hästen.
Din kropp påverkar hästens, går du på tygeln?


Se bilder från mässan.
Högst upp på sidan.