Ed har genomgång med gruppen.

Lastträning med kursens yngsta häst, Sereno.

Ed och Gizmo visar en variant på twist.

En trött Bayron...

Att rida är mer än att sitta upp. Ed sitter och på Deusdomitor och ger tips för en säkrare ritt.

Kommentarer från kurserna med Ed Dabney

Sex nycklar till harmoni - 28-29 maj 2011

Det var en helt enastående kurs. Ed var så pedagogisk och uppmuntrande, dessutom humorisktisk. Det är lätt att kalla det han gör för magi, men han förklarade att det inte handlar om magi utan om metodiskt arbete med de övningar som vi lärde oss på kursen. Träget arbete med olika övningarna kommer att resultera i en bättre kommunikation och ledarskap med hästen.

Jag som är nybliven hästagare hade också stor nytta av den den inledande teorin som handlade om hästens natur. Jag förstår min häst mycket bättre efter denna kurs. Ändå har jag på egen hand läst om hästens beteende och även läst och sett på olika NH-böcker/dvd:er. Kursen gav mig som sagt jättemycket, den gav mig även mod och personlig utveckling. Aspekter för säkerhet vid uteritter kommer jag också att ha stor nytta av.

~~ Minna Ygge ~~

 Tänkte bara skriva några rader och säga hur nöjd jag är efter helgen - nu är det six keys som gäller inför varje pass och det fungerar klockrent även på mitt sto! PÅ direkten!

Jag känner att efter helgen har jag fått ett annat självförtroende och en annan trygghet i min hantering av mina egna hästar. Dessutom så känner jag att jag även fått hjälp i mitt veterinära jobb - det är ju applicerbart i alla situationer.

~~ Anna Semrén ~~


Högst upp på sidan.
Tillbaka till "Kurser".